»

Sunday, 23 October 2011

My second Family ! ♥♥ ;)

Assalammualaikum. ;)

Malam ni terasa nak cite pasal My Second Family. :') Haa, korang mesti nak tahu kan sape dia orang tu. hehe. Mereka lah yg sentiasa menceriakan hidup saya ini. sobsobs! *touching lah pulop. :p Mesti sheila akan rindu kan dorang nanti. Bila dah habis study nanti mesti semua buat haluan masing2 kan. =.=' Okayy, jom sheila kenalkan sorg demi sorg hokayhh. :D

Okay, ini nama dia Fara a.k.a Pinky Gerr! hehe. Dia paling senior dalam bilik sheila. Dia ni peramah okay. Caring and byk ilmu pengetahuan ni.. hehe. Sayangg kak fara ! ;).
.

Haa, yg ni pulak batch sama dengan sheila. Tapiii, umur tak sama okay. hehe. Dia kurang muda je lahh. :p Sorry kak. :D Opss, lupa nak bgtahu nama, ni Shazana Marzuki a.k.a Cucu Sultan yaww. :p Tapi dia best. Lawak lah jugak kdg2. :D Dalam diam ada BF tak nak share dengan kitorang yer. :p Dia dari melaka, sama sheila jugak. hee. Tinggi pun sama. #tahudah --'
.
.
Okay, ni pulak Maizatul Akmar nama diberi. dia orang Klang. KL, hokayhh. ;) Tapii lebih dikenali dgn Maya Myasya. Gabungan nama couple katanye. :D untunglahhh~ --' Hrmm,  die ni sama kak Fara, senior lah. Course pun sama with kak Fara kita. :) Secretary to be. InsyaAllah..
.
.
We're RABBITO okayy. :p Silalah jealousss. haha! Okayy, if korang one of my friend dekat FB mesti korang tahu sape dia ni. ;) Bcoz most of my photo album have included her. Dia Afiqah a.k.a Ika Yussoff. :D HOT STUFF okayy. haha ! Dia okay lah. Kitorg 1 katil, 1 bantal. haha! Tu mmg over. :p Fyi, birthday ktorang dekat jee. In March ! Dia single. Silalah, pm me if you interested. haha ! *habislahaku --' BFF !
.
.

Okay, ini plak  Mek Zalia. ;) Ganu kiterr ! Periang orangnye. Sesuailah dgan course dia kan, childhood education :D Mesti anak murid suka dapat cikgu cenggini nanti. ngehehe. :p Selalu sgt demam dia nih. jaga kesihatan yer Lia. :)


Ni Ummu Hafilah. Dia lah roommates, dia lah classmate sheila. hehe. Dari sem 1 sampai lah sem 4 ni class kitorang sama jee. ;) #hope kau tak bosan tengok muka aku ni. hehe  Dia dh ada BF okay skrg. haha! Dia Pemalu dan SGT sensitive okayy :P Semoga berkekalan lah yer.
.
.
.
Anddd lasttt !
Haa, ni nak story pasal Da'Bonzer kita nih. hihi ! Ni Matura. Ketegakk ni. hihi. Mas org penang, ;) Periang orangnye. Kalau dia gelak. Makk aii. Satu stadium Bukit Jalil gegarr tau. haha ! Even kdg2 benda tu tak berapa nak klaka, tapii dgar je Mas gelak, satu bilik ni gelak jugak. hahaha ! Bagus lah Mas. Awet Muda taww ! :p


Ni je lah gamba kesemua roommates sheila yg ada. ;) Gamba ni pun tahun lepas if not mistaken. Renduuu korang ! Semoga hubungan kita tak sampai sini je okay.

#To Kak Fara and Kak Maya. Happy Graduation in advance. Korg last sem dah. Semoga berjaya menempuh hidup ini dan alam pekerjaan.! :') 


Belajar dan terus belajar. ;) 


2 comments:

saed said...

oh .blaja kat uia rupenye. hik hik. #stalk #stalk.

putera safi said...

teringin nk buka blog sheila pulak... heee

Post a Comment