»

Sunday, 12 February 2012

BROGA HILLS !

Assalamualikum. Hi ;)

Lama kot tak update blog since CNY hari tu kan. Biasalah, life as a student kan. Lots of the assignments, presentations and the quizzes that have to do. fuhh -.-'  Okay, actually nak cerita pasal Broga Hills kat Semenyih ni. Ya Allah, cantik sgt. :') I love hiking ! Best dapat hiking dgn warga gpms club. Korang sporting. :D *hugs !

Kitorang gerak dalam pukul 4 a.m. hari sabtu. Tapi biasa lah. Nak tunggu sorang2 siap, agak sejam lah jugak. -.-' Tapi okay jee. Still sempat, dalam pukul 5.30 a.m sampai :) I do loves the view so much. SubhanAllah :')

Let the picture tells the story ;')


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
See, ramai kan? :)
.
.
.
.
Nice view. MashaAllah :')
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Okay, tu jelah kot. Tak nak lah upload banyak2. Korang boring nanti. hihiks -.-' Masa hiking tu sangat lah penat, sampaikan macam nk give up dah kitorang. Tapi alhamdulillah. Bila dah sampai tu lega sgt. Hanya Allah je yg tahu. :') Sgt tenang dekat atas tu. For those yg tak pernah sampai lagi dan mmg minat ber-hiking, YOU SHOULD TRY my dear. Tak rugi ! :D

That's all for the time being. Will be updates more soon ! Have a nice day :)



2 comments:

Izmir Fadzil said...

giler kentang panjat bukit pakai kasut macam tu

Sheila Rasyid said...

Kate kuat. Ahahaha. No lah. pakai sport shoes lah. hehh

Post a Comment